Waarom we van statement oorbellen houden!

Gepubliceerd op 26 september 2022 om 12:28

5 x

Waarom we van STATEMENT
oorbellen houden!

Je look afmaken met een paar statement oorbellen: de trend van statement oorbellen is er al een behoorlijke tijd en zet zich nog steeds door! De grote opvallende oorbellen zijn echte eyecatchers!

Deze oorbellen zijn naast het feit dat ze groot van formaat zijn, ook vaak afgewerkt met mooie details. Ze kunnen niet opvallend genoeg zijn. Deze oorbellen geven elke vrouw een WOW effect & een beetje glamour!

 

#1 Ze fleuren je outfit helemaal op

Het leuke van statement oorbellen is dat ze je al prima kan dragen met een basic outfit. Sterker nog, van de meest basic outfit maak je iets bijzonders!

 

#2 Geen andere sieraden nodig

Het mag natuurlijk wel, maar jouw oorbellen trekken al zo de aandacht dat je de rest van je sieraden wel links kan laten liggen (Tip: je bespaart veel geld hiermee!)

 

#3 Makkelijk te combineren

Statement oorbellen maken je outfit helemaal af. Bijvoorbeeld een zwart jurkje combineer je met chique statement oorbellen. Een zomerse jurk met schelpen oorbellen en bij een drukke print draag je mooie effen statement oorbellen.

 

#4 Je haalt de mooiste exemplaren makkelijk in huis

Heb je zin in een nieuwe look? Shop online de mooiste oorbellen. Wel zo handig!

 

#5 Alles mag

Voor iedere stijl is er wel een mooi paar te vinden. Van glitters, printjes tot super kleurrijke exemplaren, niets is te gek.

 

Hippe, stijlvolle statement oorbellen koop je in de officiële webshop van JUNIoorbellen!