Wat is een homeparty?

Gepubliceerd op 26 september 2022 om 12:11

Zoek je een leuk idee om te organiseren voor je vriendinnen? Wil je eens wat anders doen? Ofwel wat is een leuk idee voor een middagje of avondje vriendinnen? Organiseer een Homeparty!

 

Wat is een HOMEparty ?

 

 

Een HOME party, wat is dat eigenlijk? Simpel gezegd is het een verkoopbijeenkomst bij een iemand thuis. Dit klinkt nogal ouderwets als de Tupperware party's van de jaren 90. Tegenwoordig is het een waar feestje! Je bent helemaal Hip & Trendy als jij ook een home party organiseert voor je vriendinnen en bekenden!

 

Een Homeparty is een party die thuis wordt beleeft, veelal georganiseerd door een dame, waarbij vriendinnen worden uitgenodigd en de mannen op straat gezet. Bij een Homeparty wordt door de gastvrouw een thema of productgroep geselecteerd die thuis bij de gastvrouw zal worden voorgesteld aan de vriendinnen. Een verkoopconsulente of hostess zal de producten demonstreren of presenteren waarna de vriendinnen de producten al dan niet kunnen kopen.

De HOMEparties zijn anno 2021 niet meer saai en langdradig, maar juist verrassend! Een winkeltje  bij jou in de woning  met al je vriendinnen erbij.

 

Het is niet zomaar een verkoop, het biedt juist de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen, gerichte informatie te verkrijgen, ‘s avonds te shoppen en vooral een gezellige  avond te hebben met je familie, vriendinnen, collega's en andere bekenden. Je maakt van je homeparty helemaal je eigen ding! Uiteraard helpt je consulente je hier graag een handje aan mee.

 

Vaak wordt een HOMEparty ook gecombineerd met een andere aangelegenheid (dit is dus geen must!), denk aan een verjaardag of vrijgezellenfeestje. Of waarom geen home party op je terras met een glaasje bubbels erbij en wat kleine borrelhapjes?

 

Kortom, wil je naast een gezellige avond ook een party gevoel creëren , organiseer dan zelf eens een homeparty. Je zal versteld staan van het resultaat!

 

TIP: organiseer een super leuke én gratis homeparty met oorbellen van JUNIoorbellen