Deze oorbellen zijn perfect voor de winter

Gepubliceerd op 1 november 2023 om 11:59

Bij JUNIoorbellen volgen we de trends op de voet en kunnen we niet wachten om onze kledingkast weer overhoop te halen voor het nieuwe seizoen en deze te stijlen met de mooiste oorbellen. Zo schreven we eerder over Waarom we van statement oorbellen houden! Dit wetende lieten we ons dit keer vertellen dat we dit seizoen praktische maar wel stijlvolle statement oorbellen willen dragen door weer én wind. Geloof ons: deze oorbellen wil je in huis halen.

Deze oorbellen zijn perfect voor de winter

De herfst en winter staat weer voor de deur en dat betekent: het weer dat continu omslaat. Verder is dit seizoen heel gezellig, maar onze kleding en looks moet er wel op aangepast worden: toch zonde om lange zware oorbellen in de regen te dragen en de wind ze bijna uit je oren waait. Je wilt juist prachtige oorbellen die je laten stralen of je nou je trouwe viervoeten uit laat of als je gaat lunchen met je date. Ze dienen lichtgewicht te zijn en dus heel comfortabel maar wél heel classy. Je kan ze dragen bij een spijkerbroek, maar ook bij je mooiste party outfit.

Shop dé handgemaakte statement oorbellen van JUNIoorbellen

Deze oorbellen zijn een musthave, ze zijn klassiek én trendy en toch heel comfortabel. Wat ons betreft een perfect item om je kleding een boost te geven deze herfst! Ze zijn bijvoorbeeld leuk te combineren met een party look, maar zeker ook met een tijdloze maar stoere look. Niet zo'n fan van de bruine kleur? Goed nieuws: hij is ook op verkrijgbaar in andere kleuren, plaats hier je pre-order. Je scoort de herfst statement oorbellen hieronder.