Wil je grote of zware oorbellen dragen en heb je een uitgerekte oorlel? Dit zijn dé oplossingen

Gepubliceerd op 23 februari 2022 om 14:40

Wil je grote of zware oorbellen dragen

en heb je een uitgerekte oorlel?

Dit zijn dé oplossingen

De laatste en huidige trends wat betreft oorbellen zijn grote en lange oorbellen, ook wel statement oorbellen genoemd; van oversized ringen tot kleurrijke eyecatchers aan je oren, alles kan, niets is te gek. Wij houden van deze must-have in de mode wereld, maar hoe zit het met de praktische kant hiervan?

Wat dacht je van het gewicht van dit soort oorbellen? Oorbellen die te zwaar wegen dragen niet fijn en kunnen voor pijnlijke, geïrriteerde en zelfs ontstoken of gescheurde oorlellen zorgen. Maar ook het gaatje in je oor kan oprekken als je vaak of lang achter elkaar te zware oorbellen draagt.

 

HANDIG: NOOIT MEER UITGEREKTE OORLELLEN OF PIJN DOOR TE GROTE OORBELLEN

Veel vrouwen zullen het probleem kennen: uitgerekte oorlellen of gaatjes door zware oorbellen, die je tóch in wilt doen. JUNI oorbellen heeft 2 oplossingen hiervoor.

Want die pijn of uitgerekte oorlellen willen we natuurlijk voorkomen.

JUNIoorbellen statement oorbellen #oorbelleninspriratie

#1 Oorbel lifters

Op de markt is er een oplossing voor vrouwen die elke oorbel willen kunnen dragen, zonder last te krijgen van gescheurde oorlellen: Ear Ups of oorbellifters. Dat zijn extra brede achterkantjes voor oorbellen (oorbel stoppers) wat zorgt voor meer grip op je oorlel. Hierdoor geen laaghangende oorbellen meer, zodat dat mooie maar zware ding niet kan gaan zakken. Doordat de lifter meer grip heeft verspreidt ook het gewicht over je oorlel en heb je geen pijn meer bij zware oorbellen!

#2 Lichtgewicht oorbellen

Kies voor statement oorbellen van licht materiaal. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van licht plastic in plaats van metalen. Sommige oorbellen lijken zwaar, maar zijn stiekem van licht materiaal gemaakt en dus superlicht. Hierdoor kun je de lichtgewicht statement oorbellen gerust de hele dag dragen , omdat ze erg comfortabel zijn. JUNI oorbellen heeft een speciale lichtgewicht oorbellen lijn die gemaakt zijn van hypoallergeen RVS, stainless steel of nikkelvrij metaal.

Grote oorbellen